Winkel

De Bazeroen Mannenmode in Heusden is al meer dan 40 jaar een begrip in Heusden en omgeving. In december 2018 werd er bij de actie ‘wie van de ondernemers verdient er een fotoreportage in Heusden’ massaal op De Bazeroen gestemd en wonnen wij de actie. Een grote eer!

Klantencontact en onderscheidend zijn

Klantencontact en onderscheidend zijn van de grote massa, zo werken wij al jaren. Kleding kopen bij De Bazeroen is een beleving en wij doen er alles aan om dat zo te houden. We onderscheiden ons bijvoorbeeld door zelf jeans of broeken korter te maken. Gratis en meestal kunt u hierop wachten. Daarnaast hebben wij altijd een maten range van S tot en met 3XL. Als een klant bij ons bijvoorbeeld een broek koopt, dan zit ie dus ook echt goed! Bovendien krijgt u bij aankoop van een broek, jeans of pantalon altijd een paar kwaliteitssokken gratis.

Private shoppen bij ons of bij u thuis

Op dinsdag-, woensdag-, en donderdagavond kunt u private shoppen. Lekker in alle rust uw garderobe samenstellen of uitbreiden, bel 0416-662759 en maakt een afspraak. Als het voor klanten moeilijk is om naar ons toe te komen, dan zoeken wij hen gewoon op. Zo komen wij graag op bezoek in verzorgings- en of verpleeghuizen of bij mensen thuis. Zodat ze in hun vertrouwde omgeving kleding kunnen kopen. Bel ons gerust voor een afspraak.

Dé PME, Vanguard en Cast Iron specialist

Wij verkopen ontzettend sterke merken als PME Legend, Vanguard, Cast Iron, MAC, Jack&Jones, Alan Red, Com4 trousers. Het mooie van merken als PME legend, Vanguard en Cast Iron is dat zij beschikken over zo’n sublieme pasvorm, dat klanten graag deze kleding blijven dragen en kopen. De Bazeroen Mannenmode is inmiddels uitgegroeid tot dé PME- en Vanguard specialist in de regio en ver daarbuiten. Wij hebben heel veel kennis en know how van de kleding en dat merk je als je in de winkel komt.

Stoere mannenkleding van topkwaliteit

Het assortiment is voor mannen van alle leeftijdsgroepen, van heel jong tot vergevorderde leeftijd. Wij kiezen altijd het mooiste uit alle collecties en hebben daardoor altijd een gevarieerd en groot aanbod. Én er zijn altijd wel leuke acties en giveaways bij aankoop van kleding uit de nieuwe collectie. Er is voldoende parkeergelegenheid voor de deur dus kom zeker een keer langs in onze gezellige winkel aan de Botermarkt!