Brands


Bekijk alle merken in onze collectie.

PME Legend

Het merk PME Legend is al 25 jaar verbonden met het tijdperk van de cargopiloten. Van de Douglas Dakota DC-3 tot de Curtiss Commando, de vliegtuigen en de mannen die ze besturen zijn de legendes van de lucht die lange dagen maken en keihard werken in weer en wind. Hun kleding moet daartegen bestand zijn. Oersterk en slijtvast maar ook met een uitzonderlijke pasvorm, die zorgt voor een geweldig draagcomfort op de lange afstanden.

PME Legend neemt deze eigenschappen als uitgangspunt en geeft er elk jaar een nieuwe, stijlvolle draai aan. Met oog voor de historie, maar ook ‘helemaal van nu’ en met een tijdloze uitstraling. Enkele eigenschappen die het merk PME Legend onderscheiden:

  • Kwalitatief het allerbeste
  • Supergoede broeken met een perfecte pasvorm
  • Stoere uitstraling
  • Elk jaar nieuwe collecties die aansluiten bij de laatste trends

Bekijk de recente collectie in ons nieuwsoverzicht.

 

PME Legend Heusden