Nieuws


Bekijk al het nieuws in het nieuwsoverzicht

27 april 2019

PME Denim Experience

Van 24 t/m 26 mei staat er iets heel bijzonders te gebeuren bij De Bazeroen. Als dé PME Legend specialist van de regio mogen wij de PME Legend Denim Experience organiseren!

Dat betekent: speciale PME-acties, een PME specialist (op vrijdag) met heel veel knowhow van jeans over de vloer en unieke premiums die je als PME-man niet mag missen. Van vrijdag tot en met zondag is er van alles te beleven bij De Bazeroen!

Speciale acties

Er zijn speciale acties rondom de hele PME collectie. Zo krijgt u bij elke aankoop een premium cadeau! Bijvoorbeeld een PME cap, sokken of geur. Bij aankoop van € 129 aan PME kleding een exclusief PME T-shirt, bij € 399 een leren PME aktetas t.w.v. € 299,- en bij € 499 zelfs een leren PME weekendtas t.w.v. € 399,-!*

Van alles te beleven

Verder is er bij De Bazeroen van alles te beleven. Een hapje, een drankje en een uitgebreid kinder­programma. Ook vaders (en moeders) kunnen dus in alle rust de bijzondere herencollectie bekijken! Elke middag kan kleding indien gewenst direct op maat worden gemaakt door een vakkundige coupeuse. Naast PME Legend bestaat de collectie uit o.a. Vanguard, Giordano, Baileys, MAC jeans in alle maten, Com4 broeken en Alan Red shirts.

 

*Premium afhankelijk van het aankoopbedrag, vraag naar de voorwaarden.