Nieuws


Bekijk al het nieuws in het nieuwsoverzicht

26 maart 2019

Heusdennieuws fotoreportage

De Bazeroen wint ‘Wie verdient er een fotoreportage?’ Van Heusdennieuws.

Afgelopen december organiseerden Heusdennieuws en Fotostudio Arna Schoemans een leuke actie onder de ondernemers van de gemeente Heusden: Wie verdient er een fotoreportage? Onze klanten hebben massaal op ons gestemd en daardoor hebben we de prijs in de wacht kunnen slepen. Daar zijn we maar wat trots op!

Klantencontact en onderscheidend zijn van de grote massa is ons concept. Het is fijn om te merken dat klanten deze aanpak waarderen. Als de klant hier bij ons een broek koopt, dan zit ie ook echt exact goed. Dat is kopen met een beleving, het goede gevoel. Vanwege het toerisme komen de klanten inmiddels uit het gehele land naar De Bazeroen en heel veel van die klanten hebben via Facebook op ons gestemd.

Bekijk de fotoreportage en het hele interview met Huib en Karin op heusden.nieuws.nl.