Nieuws


Bekijk al het nieuws in het nieuwsoverzicht

24 mei 2017

Nieuwe collectie én nieuwe Bazeroeners aan boord!

De afgelopen maanden zijn we weer druk bezig geweest met inkopen wat heeft geresulteerd in een prachtige zomercollectie! Vanaf nu is deze in de winkel te bewonderen.

Maar dat is niet het enige nieuws dat we te melden hebben. Om de kwaliteit en aandacht voor onze klanten, ook naar de toekomst toe, te kunnen blijven waarborgen willen wij jullie aan twee nieuwe Bazeroeners voorstellen. Huib van der Kas en Karin Schuur. Zij staan al sinds 10 mei dagelijks in de winkel en delen dezelfde passie voor aandacht en service als u van ons gewend bent. Wij kunnen De Bazeroen met een gerust hart aan hen toevertrouwen.
Jullie zullen ons echter gewoon blijven tegenkomen in de winkel. We hebben samen met Huib en Karin de zomer- en wintercollectie samengesteld. PME, Vanguard, Twinlife, BlueFields (by State of Art), MAC, Baileys en Giordano, Com4, Alan Red blijven daarin natuurlijk de vertrouwde merken.

FEESTELIJKE (HER)OPENING

Om al dit nieuws te vieren houden wij in het weekend van zaterdag 3 en zondag 4 juni een feestelijke (her)opening met heel bijzondere acties. Bij besteding van € 125,- krijgt u bijvoorbeeld een prachtig Vanguard t-shirt ter waarde van € 39,95 cadeau!

We nodigen u van harte uit voor de (her)opening!

Huib en Karin, Anita en Mia

Vanguard actie De Bazeroen